Wat kan de tafeldokter voor u doen?

beauty_tafel_na

Wat doen wij?

De Tafeldokter gevestigd in Heiloo biedt een uitgebreid dienstenpakket voor particulieren, bedrijven en horeca instellingen aan, inzake het restaureren/herstellen van tafels en andere meubelen zoals dressoirs en kasten. Een tafelblad dat beschadigd is door krassen, scheuren, (vocht) vlekken, kringen of schroeiplekken verdient vaak een tweede leven. Bijna in alle gevallen is het herstellen van de schade mogelijk. Hierin heeft de tafeldokter zich gespecialiseerd en voert dit op professionele en creatieve wijze uit, zodat uw tafel er weer als nieuw uit komt te zien.

Bij het herstellen van een tafelblad gaan wij als volgt te werk:

  • Eerst wordt het vuil en andere verontreinigingen verwijderd.
    Daarna worden de eventueel aanwezige bestaande laklagen verwijderd, dit kan zowel chemisch of mechanisch.
  • Hierna worden de beschadigingen aan het tafelblad hersteld en het blad en eventueel het onderstel in de door u gewenste kleur gebracht.
  • Dan brengen wij minimaal 3 laklagen aan, de nerf van het hout komt hierdoor weer tot leven en uw tafel krijgt een uitstraling als nooit te voren!
  • Door onze speciale behandeling is het blad duurzaam en blijvend resistent tegen thee, koffie, drank, vuil etc. Een vaatdoekje over het blad en uw tafel is weer als nieuw. Deze behandeling kan vrijwel op alle soorten houten tafels worden uitgevoerd zoals teak, grenen, vruchten, mahonie en eiken.

Wist u dat wij uw tafel ook in de white wash kunnen zetten! Wij beschikken over verschillende kwalitatief hoogstaande laksoorten die te verkrijgen zijn in hoogglans, zijdeglans, mat en supermat. Niet alleen wordt uw tafel door de tafeldokter weer in nieuwstaat gebracht, maar krijgt deze een uitstraling als nooit tevoren. Tevens verhoogt deze behandeling de te verwachten levensduur van het tafelblad met vele jaren. Laat u overtuigen door de voorbeelden van voor en na de behandeling!

Ook het herstellen van gefineerde tafelbladen is voor de tafeldokter geen probleem. Een fineerlaag is flinterdun en vereist daarom veel ervaring om de toplaag weer als nieuw te maken. Wij voeren dit specialistisch werk met grote zorgvuldigheid voor u uit.
Ook kunnen wij uw tafel geschikt maken voor armleuningstoelen. Dit doen wij door de regel onder het blad te versmallen. Tevens kunnen wij met een aanzetstuk uw tafel tot 50 cm verlengen. Het verkorten of versmallen van uw tafel behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u dat uw tafelblad wordt hersteld en mooier wordt dan ooit te voren, neemt dan contact met ons op. Wij adviseren u geheel vrijblijvend zonder verplichtingen over de talrijke mogelijkheden!